Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

post



Χρυσή η Kim Kardashian για ένα post της στο Instagram

To 2015 η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ έλαβε το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων για ένα ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Stat News η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη έλαβε από την φαρμακευτική εταιρεία Duchesnay το παραπάνω ποσό για να διαφημίσει μέσω των social media ένα φάρμακο που καταπολεμά την ναυτία στην εγκυμοσύνη.



Κινήσεις από Facebook και Twitter κατά ρητορικής μίσους, ψεύτικων λογαριασμών και των «τρολ»

Το Facebook ανακοίνωσε πως διέγραψε ή απέστειλε προειδοποιήσεις σχετικά με 29 εκατομμύρια posts που παραβίαζαν τους κανόνες του όσον αφορά στη ρητορική μίσους, το βίαιο περιεχόμενο, την τρομοκρατία και το σεξ μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του έτους.



Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο post με το μωρό της

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από το εθνικό μας insta- girl, ηθοποιός και επιχειρηματίας για λογαριασμό του δικού της brand κοσμημάτων, είναι και μητέρα και μάλιστα πρόσφατα ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα.



Σκάνδαλα και αποκαλύψεις στο “The Post”

Η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία αγγίζει το ευαίσθητο θέμα της Ελευθερίας του Τύπου.

Το «The Post», που απέσπασε 6 υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της νέας χρονιάς.



Αυτό είναι το "αινιγματικό" post της 19χρονης λίγο πριν συλληφθεί

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από την Μυτιλήνη στο Χονγκ Κονγκ....

Η Ειρήνη με τα μεγάλα όνειρα συνελήφθη την Δευτέρα (20.11.2017) στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη.



Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Survivor για εμφανίσεις και post!

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως εξαργυρώνουν οι παίκτες του Survivor την αναγνωρισιμότητα που πήραν… στις βαλίτσες του φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι αμοιβές τους για εμφανίσεις σε μαγαζιά και αναρτήσεις στο Instagram ξεκινούν από 800 ευρώ και ανεβαίνουν φυσικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.