Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πορτοκαλογλου



Κατέρρευσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου ακούγοντας τα γλυκά λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου: Έχω συγκινηθεί

Μια πολύ ευαίσθητη του πλευρά παρουσίασε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, τη νύχτα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε για τον δημοφιλή τραγουδοποιό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στη συζήτηση που είχαν για την μουσική εκπομπή.



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο φετινό 12ο Aegina Fistiki Fest

Ο κόσμος της Αίγινας και οι αναρίθμητοι φίλοι του νησιού υποδέχτηκαν με χαρά την είδηση πως το 12οAegina Fistiki Fest θα πραγματοποιηθεί από τις 17 ως τις 20 Σεπτεμβρίου, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που προκάλεσε η υγειονομική κρίση.



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην παράσταση που έστησαν με τον Μαχαιρίτσα

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου «πιάνεται» από την αγαπημένη ατάκα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα «The show must go on» και παρουσιάζει από Δεκέμβριο το πρόγραμμα που από κοινού είχαν ονειρευτεί για αυτό το χειμώνα.



Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ψέματα, πες μου πως ειναι ψέμα» -Το αντίο στον «αδελφό» του Λαυρέντη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν είναι απλά φίλοι…είναι οικογένεια. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του κολλητού του φίλου… Χρόνια μαζί. Σε λύπες χαρές, επιτυχίες, δυσκολίες. Φίλοι κα συνεργάτες από τα χρόνια της νιότης. Μέχρι τώρα. Μέχρι πριν δυο μέρες που έκαναν την συναυλία στο Βόλο.



Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας -Μomix, Πορτοκάλογλου, Πασχαλίδης, Αrt Athina (πρόγραμμα)

Μπορεί τα μουντιάλ να μονοπωλεί τα βράδια κάποιων ωστόσο οι πολιτιστικές προτάσεις στην πόλη είναι πολλές και μας καλούν να βγούμε από το σπίτι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/6



Η επίσκεψη πασίγνωστου τραγουδιστή στο Αγιο Ορος που σημάδεψε τη ζωή του

«Ένα από τα πράγματα που σημάδεψαν τη ζωή μου ήταν η πρώτη επίσκεψή μου στην Αθωνική Πολιτεία, πριν από πολλά χρόνια. Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90. Περνούσα μια σκοτεινή και δύσκολη φάση της ζωής μου».

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Νίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος μίλησε για τις πνευματικές του αναζητήσεις και την επαφή του με το Άγιο Όρος και την Ορθοδοξία.