Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Πόρτο Χέλι



Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Μια γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. Μια μεγάλη μάχη που ξεκίνησε από τις 9 Αυγούστου, όταν το ταχύπλοο που οδηγούσε Γάλλος επιχειρηματίας έκοψε στα δυο τη βάρκα στην οποία επέβαιναν η 60χρονη Αλεξάνδρα, ο δίδυμος αδερφός της Δημήτρης και ο μεγαλύτερος αδερφός τους, Τάκης. Το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι είχε προκαλέσει σοκ.



Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος ο χειριστής του ταχύπλοου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στο Θύνι Αργολίδας, όπως αναφέρουν οι argolikeseidhseis.gr.



Προθεσμία να απολογηθεί θα ζητήσει ο χειριστής του μοιραίου σκάφους στο Πόρτο Χέλι

Στην εισαγγελία Ναυπλίου, παρουσία του συνηγόρου του, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε την Παρασκευή το βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θυνί Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.



Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου

Στην εισαγγελία Ναυπλίου θα οδηγηθεί το πρωί ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.



Πόρτο Χέλι: «Δεν εξαφανίστηκα, τους βοήθησα», υποστηρίζει ο Γάλλος χειριστής του σκάφους

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι.



Πόρτο Χέλι: Παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους

Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.