Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Ο άγνωστος γάμος του με τη Λώρα Μεταξά



Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των ξένων μέσων για να μάθουν για τη ζωή του, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κατάφερνε να κρατήσει τα προσωπικά του μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τις κοσμικές στήλες.

Το 2013 ιστοσελίδα αμερικανικού life style έντυπου, έκανε μία αποκάλυψη, επικαλούμενη μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ο Vangelis, όπως υποστήριζαν οι συντάκτες του περιοδικού είχε επισφραγίσει με τον πιο ευτυχή τρόπο την οκτάχρονη -τότε- σχέση του με τη σύντροφό του, Λώρα Μεταξά.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα, ο διάσημος συνθέτης για γούρι δεν είχε ανακοινώσει την απόφασή τους, όμως το μυστικό τους προδόθηκε, αφού εθεάθη εκείνη την εποχή να φορά βέρα στο δεξί.

Την είδηση φερόταν τότε να επιβεβαιώνει και μια ανάλογη ανάρτηση στο twitter επιστήθιου φίλου του Βαγγέλη Παπαθανασίου: «Σίγουρα έδειχναν σαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι» ανέφερε το tweet χωρίς όμως ποτέ ο ίδιος ο αξέχαστος μουσικοσυνθέτης να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οποιαδήποτε πληροφορία τον αφορούσε.

Βαγγέλης Παπαθανασίου Λώρα Μεταξά

Βαγγέλης Παπαθανασίου - Λώρα Μεταξά