Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΤΖΑΣΜΙΝ: Στο θέατρο Διάνα με τη μοναδική Ελένη Ράντου



Η καθηλωτική Τζάσμιν, του Γουντυ Αλλεν σε πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή της Ελένης Ράντου, που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από 30.000 θεατές, συνεχίζεται για 2η σεζόν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στην Αθήνα.

Μια παρασταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία απο τον Σταμάτη Φασουλή

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΠΑΙΖΟΥΝ
ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ
ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ
ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ