Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θλίψη για το θάνατο του Λευτέρη Καπώνη - Συγκλονίζουν τα λόγια των ηθοποιών που συνεργάστηκαν μαζί του



Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά το θάνατο του γνωστού σεναριογράφου Λευτέρη Καπώνη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Λευτέρης Καπώνης είχε γράψει τα σενάρια για πάνω από 35 σήριαλ, ανάμεσά τους και πολλές επιτυχίες όπως "Τζιβαέρι", "Η Απλή Μέθοδος Των Τριών", «Το Σημάδι Του Έρωτα», "Ελλάς Το Μεγαλείο σου" "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", "Εραστής Δυτικών Προαστίων".

Οι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί “λύγισαν” στην είδηση του θανάτου του και μίλησαν με λόγια αγάπης στην Tatiana Live για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο.  "Είμαι συγκλονισμένος γιατί με τον Λευτέρη έκανα το 80% της τηλεοπτικής μου διαδρομής. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, έχει γράψει σπουδαία πράγματα και ήμασταν πραγματικοί φίλοι. Χρωστά ο κόσμος πολλά στο Λευτέρη Καπώνη που έδωσε γέλιο και χαρά στον κόσμο", αποκάλυψε στην Tatiana Live ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

"Είμαι συγκλονισμένη να το πω; Ταραγμένη να το πω; Με τον Λευτέρη ήταν σαν Λούνα παρκ όταν δούλευες μαζί. Ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος πολύ ξέγνοιαστος", δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.