Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

16 °C

Σήμερα, 16. Οκτωβρίου 2021

Στις κινηματογραφικές αίθουσες: ««Ο κατάσκοπός μου», σε σκηνοθεσία του χαρισματικού Πίτερ ΣίγκαλΜια ταινία που υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες έρχεται η ταινία «Ο κατάσκοπός μου», σε σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ. Με τους μοναδικούς: Ντέιβ Μπαουτίστα, Κεν Τζέονγκ, Κρίστεν Σααλ.
Μια ταινία που υπόσχεται άφθονο γέλιο.
Ο μετρ της κωμωδίας Πίτερ Σίγκαλ (''Get Smart'', ''Ασκήσεις Ηρεμίας'') ενώνει τον σκληροτράχηλο Ντέιβ Μπαουτίστα (''Φύλακες του Γαλαξία'') και τον απολαυστικό κωμικό Κεν Τζέονγκ (''The Hangover'') σε μια αναπάντεχη κωμωδία δράσης.

Image result for My Spy

Το «Ο Κατάσκοπός μου» είναι η ιστορία ενός σκληρού πράκτορα της CIA που βρίσκεται ξαφνικά στο έλεος ενός μικροκαμωμένου 9χρονου κοριτσιού, όταν η νέα του αποστολή είναι η επίβλεψη και προστασία της οικογένειά της.


Θα τα καταφέρει; Τι θα του διδάξει το μικροκαμωμένο κορίτσι; Πως ο αθώος λόγος ενός παιδιού θα σταθεί αρκετός για να παραδώσει ένα σημαντικό μάθημα ζωής στον σκληρό πράκτορα της CIA;

Image result for My Spy

Αυτά και άλλα πολλά, μέσα από μαγικά εφε, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσφέρουν στους φίλους του κινηματογράφου ένα θέαμα μοναδικής ποιότητας.