Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

"Στην Πιρουλίτα με αγάπη"Η μουσική παράσταση επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Booze Cooperativa αύριο Σάββατο 28 Απριλίου

«Μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2015, ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, όντας ενθουσιωδώς Έλληνας, έγραψε 12 ερωτικά τραγούδια στην «Πιρουλίτα», μια (αποκαλούμενη) ακροαριστερή πολιτικό. Η «Πιρουλίτα» ήταν επίσης καθηγήτρια ψυχολογίας (στο Πανεπιστήμιο), κίκμποξερ και σέξυ περσόνα της TV. Ο Anamateur πίστεψε ότι ήταν η μοναδική που μπορούσε να του σώσει την ψυχή. Το ειδύλλιον έληξε αδόξως τον Σεπτέμβριο του ’15, όταν ἡ «Πιρουλιτα» εμφανίσθηκε ολόγυμνη και έγκυος (αλλά όχι με το παιδί του Anamateur) για ένα lifestyle περιοδικό. Ὁ Anamateur, προδομένος, βρίσκει πλέον παρηγοριά παίζοντας τα 12 αυτά τραγούδια, μόνος ή με τους Pros.»

 

Πιρουλίτα

Ο Γιώργος Αναματερός, ο jazz κωμικός με την καλά κρυμμένη μελαγχολική πλευρά, επιστρέφει στο «Booze Cooperativa» για το encore της νέας του ανατρεπτικής παραστάσεως, ύστερα από την εκεί επιτυχημένη πρεμιέρα του Ιανουαρίου, αλλά και τις εξ ίσου επιτυχημένες ενδιάμεσες παρουσιάσεις στην «Fábrica Braço de Prata» (Λισσαβώνα) και το «Duende Jazz Bar» (Θεσσαλονίκη). Οι αγαπημένοι του Pros Πρίαμος Μωράκης (κιθάρα), Γιώργος Θωμόπουλος (τρομπέττα), Περικλής Τριβόλης (κοντραμπάσσο) και Βασίλης Παναγιωτόπουλος aka Lucretia de Manchione (ντραμς) θα τον ακολουθήσουν εκ νέου, καθώς και η νεαρά και εξαιρετικώς ταλαντούχος Μόνικα Καμπασελέ (φωνή). Μεταξύ των originals που θα ακουσθούν, οι σκληροπυρηνικοί fans του Anamateur θα σιγοτραγουδήσουν τα «Never trust a female politician (when it comes to promises of love)», «On friendly terms (let me give you that kiss)», «I will always be your new toy (at least I will try)».

 

Τραγούδια και σύλληψη του έργου: Γιώργος Αναματερός

Περισσότερες πληροφορίες εδώ