Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη ΚραουνάκηTo βράδυ της Τετάρτης (15/11), ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Χρήστος Γεροντίδης παρουσίασαν στην Πλάκα, τον νέο τους δίσκο, με τίτλο «Λαϊκά τραγούδια Ο ΤΙΓΡΗΣ». Σε τρία τραγούδια συμμετέχει η Δήμητρα Γαλάνη.

Δήμητρα Γαλάνη και Σταμάτης Κραουνάκης στο στούντιοΔήμητρα Γαλάνη και Σταμάτης Κραουνάκης στο στούντιο

 

Πρόκειται για ένα άλμπουμ 15 λαϊκά τραγούδια που ήρθαν για να ξαναφέρουν το καλό λαϊκό τραγούδι στη ζωή μας, στις λίστες μας, στις νύχτες μας.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ιστορικό χώρο στην Αθήνα, στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΩΝ στη Πλάκα, το πιο παλιό σωζόμενο αθηναϊκό σπίτι, το αρχοντικό της οικογένειας των Μπενιζέλων και της οσίας Φιλοθέης. Ένας μαγικός χώρος που ο Σταμάτης Κραουνάκης αγαπάει πολύ, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά με φίλους δημοσιογράφους, πολιτικούς και όχι μόνο.

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Minos-EMI/Universal, Μαργαρίτα Μάτσα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μίλησε για το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια αυτής της έκδοσης.

 

 

 

H Μαργαρίτα Μάτσα διαβάζει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Σταμάτη Κραουνάκη H Μαργαρίτα Μάτσα διαβάζει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Βγάζει το κινητό της και λέει:

«Θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω τα μηνύματα από το messenger μου».

Σεπτέμβριος 18, 21:29 Αγαπημένη μου ερώτηση τον καινούργιο μου δίσκο να τον δώσω σε σένα?

Σεπτέμβριος 18, 22:45 Εννοείται Σταμάτη μου! Και βέβαια! Μετά χαράς!

Σεπτέμβριος 19, 08:09 Ραντεβού να ακούσεις στούντιο αν θες.

Σεπτέμβριος 19, 08:19 Σε παρακαλώ να κάνει ο Νεκτάριος τα αυτιά μου!!!???

Σεπτέμβριος 19 , 08:44 Μιλάω με Νεκ ντητεηλζ + έρχομαι για ακρόαση.

Σεπτέμβριος 19, 12:42 Παίρνω ένα link με το promo video (να μπει το linkόπου από τις πρώτες νότες τρελάθηκα με τον ήχο. Μου πήρε μια μέρα και κάποιες ώρες για να συμφωνηθεί αυτή η συνεργασία.

Σταμάτη μου σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Να είσαι πάντα γερός και καλά και να μας χαρίζεις ωραίες μουσικές!».

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα υπέροχο mini live όπου ακούστηκαν τα περισσότερα τραγούδια από το άλμπουμ. Ο Χρήστος Γεροντίδης τραγούδησε παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη ζωντανά για τους φίλους τους που κατέκλυσαν τον ιστορικό αυτό χώρο με τη βοήθεια των συνεργατών μουσικών του Νίκο Κατσίκη: μπουζούκι & lude, Δημήτρη Ανδρεάδη: πιάνο, Κοσμά Κοκκόλη: κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι, Λάμπρο Παπανικολάου: κόντρα, μπάσο, Γιώργο Ταμιωλάκη: βιολοντσέλο.

Το αλμπουμ κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.