Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

15 °C

Σήμερα, 1. Οκτωβρίου 2020

Πρεμιέρα για την ταινία: «Ευτυχία»- Με μια κορυφαία ομάδα καλλιτεχνώνΠρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία -αύριο- (19/12) «ΕΥΤΥΧΙΑ», σε σενάριο: Κατερίνα Μπέη και σκηνοθεσία: Άγγελου Φραντζή.
Τους πρωταγωνιστές της ταινίας, πλαισιώνει μια κορυφαία ομάδα καλλιτεχνών. Ανάμεσα στους οποίους οι: Ντίνα Μιχαηλιδου, Αντώνης Λουδάρος, Χρυσα Ρωπα, Παύλος Ορκόπουλος, Κρατέρος Κατσούλης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κάτια Γκουλιώνη, Λίλα Μπακλέση, Ευαγγελία Συριοπούλου, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Θάνος Τοκάκης, Ευγενία Σαμαρα, Ματθιλδη Μαγιρα, Φοίβος Δεληβοριάς.

Λίγα λόγια
Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ