Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Πινόκιο: O σπουδαίος Γκαρόνε σκηνοθετεί και ο Μπενίνι πρωταγωνιστεί



Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Και οι φίλοι του κινηματογράφου, μικροί, μεγάλοι,  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους ιστορία, που δεν είναι άλλη από τον «ΠΙΝΟΚΙΟ».

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη 

Ένα παραμύθι που έχει αφήσει δυνατό το στίγμα του, όταν 18 χρόνια πριν o σπουδαίος Μπενίνι, είχε χαρίσει τη δική του νότα στο κοινό μέσα απο τη σκηνοθετική του ματιά.
Σήμερα σε ρόλο πρωταγωνιστή και με τη σκηνοθετική εκδοχή, αυτή τη φορά του σπουδαίου Ματέο Γκαρόνε, έρχεται να αποδείξει το σπουδαίο καλλιτεχνικό του ταλέντο. Που ξέρει καλά τον τρόπο να σκηνοθετεί, να γράφει αλλά και να ερμηνεύει.
Άλλωστε πως μπορεί να ξεχάσει κανείς την ιδιαίτερη ερμηνεία του Μπενίνι στην ταινία «La vita e bella».
Ήδη οι σπουδαιότεροι Ιταλοί κριτικοί κινηματογράφου έχουν γράψει για την ταινία, κατατάσσοντάς την στις τοπ ταινίες της εποχής. Τονίζοντας πως: «Πρωταγωνιστούν τα σωστά πρόσωπα. Tα κοστούμια μαγεύουν. Το Μακιγιαζ κλέβει τις εντυπώσεις. Ενώ τα εφέ δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι σίγουρο πως θα γράψει τη δική του ιστορία στα κινηματογραφικά δρώμενα.Οι ηθοποιοί είναι απλά υπέροχοι. Ο Ματέο Γκαρόνε με το σπουδαίο του ταλέντο, «παντρεύει» για ακόμα μια φορά το χθες με το σήμερα. Δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα ».
Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 18 Ιουνίου. Το μεγάλο ραντεβού στη μεγάλη οθόνη. Και η περίφημη φράση: «Ξυπνήστε με, γεννήθηκε ο γιος μου», θα πάρει σάρκα και οστά για ακόμα μια φορά!