Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Ηλίας Λογοθέτης: Θλίψη στο τελευταίο "αντίο" - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία [Εικόνες-Βίντεο]Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Λογοθέτη, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η ταφή του σπουδαίου ηθοποιού ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν οι δικοί του άνθρωποι, ο γιος του ηθοποιού, Αλέξανδρος Λογοθέτης με τον γιο του, Μάρκο, και τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ευσταθία Τσαπαρέλη ενώ υποβασταζόμενη και συντετριμμένη ήταν η σύζυγος του Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή

 

Ηλίας Λογοθέτης: Θλίψη στο τελευταίο "αντίο" - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία [Εικόνες-Βίντεο]
 

 

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

 

 

ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

 

 

ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

 

 

 

 

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Ηλία Λογοθέτη από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσά τους ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αντώνης Αντωνίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Μπέζος και πολλοί άλλοι.

ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ
ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ
ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Στην τελετή παρευρέθηκε σύσσωμη η Φιλαρμονική της Λευκάδας, γενέτειρας του ηθοποιού, που έπαιξε πένθιμα εμβατήρια.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στεφάνια απέστειλαν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί, όπως η υπουργός Πολιτισμό, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΗΔΕΙΑ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
 

Ποιος ήταν ο Ηλίας Λογοθέτης

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 15 Απριλίου 1939. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς τον ενδιέφερε περισσότερο η όπερα.

Ηλίας Λογοθέτης

Ήταν απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου και με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1967. Πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο "Βαβυλωνία".

Ηλίας Λογοθέτης

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στη τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο "Νεκρή Ζώνη".

Είχε συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.

Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό "Θέατρο της Δευτέρας" (ΕΡΤ1) και είχε λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ.

Σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος ακολούθησε και αυτός την υποκριτική.

Ζαχαρή - Λογοθέτης - ΛογοθέτηςΜαρία Ζαχαρή - Αλέξανδρος Λογοθέτης - Ηλίας Λογοθέτης