Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Επανέρχεται η Εύη Δρούτσα και ξαναχτυπά για Μαρίνα Σάττι και EurovisionΜετά τον σάλο που προκλήθηκαν με τις δηλώσεις της, η Εύη Δρούτσα επανέρχεται για το «Ζάρι», τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην On Time και εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη της για το τραγούδι που πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει» σχολίασε η Εύη Δρούτσα όταν ρωτήθηκε για το «Ζάρι» που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Δήλωσες ότι είναι κλεμμένο δικό σου τραγούδι;

«Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: ‘Το τα τα τα βρήκε να βάλει;’. Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το ‘τα, τα, τα’; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το ‘Τολμώ’. Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει ‘γέφυρες’, ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού.

Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μία φωνή -όπου ρώτησα να υπάρχει αυτή η φωνή στις νότες και μου απάντησαν: ‘Εντάξει, μωρέ μόνη της…’. Μια στριγκλιά. Βάλε την ωραία σου τη φωνούλα που την έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε… τη βάλαμε; … μόνη της μπήκε. Στους περισσότερους που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι θα παιχτεί στα κλαμπ σίγουρα. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν χορεύει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.