Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ποδοσφαιριστες



Οι υποψήφιοι για την Χρυσή Μπάλα 2019

Ο Λούκα Μόντριτς έσπασε πέρσι το δίπολο και οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ μπαίνουν δυνατά στη μάχη για την κορυφή! 



Στα "χέρια"της ΕΛΑΣ οι ληστές που "ρήμαξαν" 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Αναλυτικά η "λίστα" των θυμάτων τους - Δείτε ΦΩΤΟ

«Χειροπέδες» πέρασε η ΕΛΑΣ σε δύο κακοποιούς – μέλης της σπείρας που στόχευε πολυτελή σπίτια στα Νότια Προάστια που ανήκουν σε ποδοσφαιριστές – και όχι μόνο – ενώ ταυτοποίησε και άλλους τρεις.



Νεκρός διεθνής ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ

Ο Τσέχος διεθνής της Αλάνιασπορ Γιόζεφ Σουράλ πέθανε και άλλοι έξι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, επιστρέφοντας από εκτός έδρας παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος. Όπως έκανε γνωστό η Αλάνιασπορ, σε δημοσίευση στο Twitter, ο 28 χρονος Τσέχος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29/4) στο νοσοκομείο.



Ερευνα για χορήγηση ουσιών σε κύπριους παίκτες ζητά η Παγκόσμια Ενωση Ποδοσφαιριστών

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), απαιτεί την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για χορήγησης ουσιών σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Κύπρου και το ενδεχόμενο οι πρακτικές αυτές να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους.



Συμπαίκτες και με «Ρόνι» και με CR7 και με Μέσι

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι άτυχοι στη διάρκεια της καριέρας τους. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που είναι τυχεροί.

 

Υπάρχουν και τρεις που είχαν ένα μοναδικό προνόμιο. Είχαν την τύχη να αγωνιστούν στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ροναλντίνιο.

Ντέκο



Τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίες σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου!

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 9 το πρω, στην Εθνική οδό Πατρών Πύργου στην ευθεία των Σαβαλίων, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά τρια άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές της Κυπαρισσίας...