Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

περιβάλλοντος



Υπ. Περιβάλλοντος:Οδηγίες για τα Χριστουγεννιάτικα έλατα

Οδηγίες για την εμπορία ελάτου εν' όψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσω σχετικής απόφασης του Σωκράτη Φάμελλου.



Ελλάδα, Κύπρος, Αίγυπτος: Τριμερής υπουργική διάσκεψη για θέματα περιβάλλοντος

Τις βάσεις για την ενίσχυση της συνεργασίας της Κύπρου και της Αιγύπτου, από κοινού με την Ελλάδα, και στον τομέα του περιβάλλοντος, έβαλαν η αρμόδια υπουργός Δρ Γιασμίν Φουάντα και ο πρέσβης της Κύπρου στο Κάιρο Χάρης Μορίτσης.



Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου: Νικήστε τη μόλυνση από τα πλαστικά

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται σήμερα 5 Ιουνίου, έχοντας καθιερωθεί από το 1972 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στέλνοντας φέτος ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη χρήση πλαστικών.



Ενταση στο υπ. Περιβάλλοντος: Κατάληψη των μεταλλωρύχων - Τους έριξαν χημικά τα ΜΑΤ

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 8:30 το πρωί από εργαζομένους στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.



Τσιρώνης: Πετύχαμε να κρατήσουμε και την Ελλάδα όρθια

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Έχουμε και άλλα μπροστά μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα μπορεί, η Ελλάδα στάθηκε όρθια άρα θα προχωρήσει μπροστά» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης και το κλείσιμο της αξιολόγησης.



Οικ.Πατρ.Βαρθολομαίος: H προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί οικουμενικές προσπάθειες-Νέα αναφορά στον «αδελφό» Φραγκίσκο

Με μια νέα αναφορά στον «αδελφό» του Πάπα Φραγκίσκο συνόδευσε το μήνυμά του στη Διεθνή Διάσκεψη για το κλίμα ο "πράσινος" Πατριάρχης Βαρθολομαίος.