Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας



Αλλάζει όψη το Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη Ρώσσου – Συνεργασία Ι.Μ. Χαλκίδος και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Προγραμματική σύμβαση για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση της ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιερού Προσκυνήματος την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.



Επίθεση με μπογιές από μέλη του Ρουβίκωνα στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Επίθεση με μπογιές, στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/8) ο Ρουβίκωνας, ως αντίδραση για τις ζωές που χάθηκαν στις φονικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια.

 



Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Γκλέτσος εναντίον Σπανού στο Β' γύρο

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου, με τον Φάνη Σπανό και το «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδος» να προηγείται για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικά τα πρώτα αποτελέσματα:



Πράσινο φως σε 13 μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

O περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη 13 μεγάλων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για παρεμβάσεις προϋπολογισμού 17,6 εκατ. ευρώ που θα πραγματοποιηθούν στην Εύβοια, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία.



Μπακογιάννης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

ην απόφαση του να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτό δήλωσε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας.



Βοήθημα στήριξης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ

Στην υπογραφή σύμβασης με τη ΔΕΗ για την παροχή επιδότησης σε χιλιάδες δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου, προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την ανακούφιση για πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού.