Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

31 °C

Σήμερα, 20. Ιουλίου 2019

περίεργα10 διάσημοι φιλόσοφοι και οι παράξενες... εμμονές τους!

Οι φιλόσοφοι μπορεί να θεωρούνται γίγαντες του πνεύματος, αλλά, όπως και οι κοινοί θνητοί, έχουν τις φοβίες και τις εμμονές τους, συχνά παράξενες και αστείες. Η λίστα που ακολουθεί παρουσιάζει κάποιες από αυτές.

 24 αξιοπερίεργα γεγονότα πού σίγουρα δεν ήξερες

Θα έχετε ακούσει κάτι παράξενο, όπως μια ιστορία ή ένα περίεργο πράγμα που σας είπαν. Τα παρακάτω όμως περίεργα σίγουρα θα σας κάνουν να μείνετε έκπληκτοι. Είναι από τις πιο παράξενες και σπάνιες πληροφορίες που βρέθηκαν στο διαδίκτυο, από τις πιο παράξενες συνήθειες ζώων μέχρι τα πιο απίθανα ατυχήματα που έχουν να κάνουν με την τουαλέτα!Σπάνιες ασθένειες με συμπτώματα που δεν φαντάζεστε!

Αισθάνεστε την ανάγκη να φάτε ανθρώπινο κρέας, αισθάνεστε σαν ζόμπι ή μήπως γίνεστε τύφλα χωρίς να έχετε πιει ούτε μια σταγόνα αλκοόλ; Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται περίεργα και απίθανα αλλά από ότι φαίνεται συμβαίνουν στα άτομα που πάσχουν από διάφορα σπάνια σύνδρομα. Κάντε κλικ και μάθετε για τις πιο 'κουφές' ασθένειες...Ούρα που μυρίζουν περίεργα: Οι 5 κοινές αιτίες

Λίγο πολύ όλοι είμαστε  εξοικειωμένοι με τη μυρωδιά των ούρων, γι΄ αυτό οποιαδήποτε διαφορά παρατηρήσουμε στην οσμή μας προκαλεί απορία και ανασφάλεια. Δείτε τις  πιο κοινές αιτίες;

Δείτε τι απαντούν οι ουρολόγοι:Εξι περίεργα συμπτώματα που προειδοποιούν για εντερικά προβλήματα

Μήπως έχετε εντερικά προβλήματα; Μάθετε ποια είναι μερικά από τα περίεργα συμπτώματα που προειδοποιούν για εντερικά προβλήματα και τι πρέπει να κάνετε αν παρουσιαστούν.Αυτά είναι τα 11 πιο μυστήρια μέρη του κόσμου (Φωτό)

Υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που γοητεύουν τους ανθρώπους εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πολλοί ωστόσο δεν ψάχνουν τις ανέσεις ξενοδοχείων αλλά αναζητούν τον «τρομοτουρισμό». Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 11 τέτοιες περιοχές.

Ινδία: Λίμνη με τους σκελετούς