Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πεινας



Λέσβος: Διέκοψε την απεργία πείνας ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Μόριας μετά απο συνάντηση με τον υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικής

Ο κ. Τρακέλλης συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος του ανέφερε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να τηρηθεί η δέσμευση του Υπουργείου, για αποσυμφόρηση των νησιών μέχρι τον Σεπτέμβριο, με την κατάλληλη προετοιμασία των δομών στην ενδοχώρα.



Απεργία πείνας ξεκινάει ο Χριστόδουλος Ξηρός

Απεργία πείνας ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή, ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν, Χριστόδουλος Ξηρός διαμαρτυρόμενος για την απομόνωσή του.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Χριστόδουλος Ξηρός κρατείται στο νοσοκομείο κρατουμένων Φυλακών Κορυδαλλού σε συνθήκες απομόνωσης, χωρίς να είναι ασθενής ούτε πειθαρχικά τιμωρημένος.



Στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μετά από 25 μέρες απεργία πείνας για το καθεστώς απομόνωσης που βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια.

 

Στη γενιά των 360 ευρώ πάνω από μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι

Με μισθούς πείνας αναγκάζονται να ζουν ο ενας στους τρεις εργαζόμενους στον ιδιωτικο τομέα αφου στα 407 ευρώ κυμαίνεται ο μικτός μηνιαίος μισθός για 582.041 εργαζόμενους με μερική απασχόληση σύμφωνα με τα στοιχεία των ίδιων των επιχειρήσεων, όπως δηλώθηκαν στις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις του ΕΦΚΑ το Μάρτιο του 2017.



Σε απεργία πείνας Μαζιώτης και Ρούπα

Με αιτήματα για την επικοινωνία με το παιδί τους αλλά και τις μεταξύ τους συναντήσεις καθώς και με ζητήματα που αφορούν στον νέο σωφρονιστικό κώδικα και στις φυλακές τύπου Γ' Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα ξεκίνησαν από το Σάββατο απεργία πείνας.