Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Παρασκευόπουλος



Παρασκευόπουλος: Με την πολιτική μας έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του νόμου που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.



Ν. Παρασκευόπουλος: Τα δεδομένα δεν δείχνουν αύξηση της εγκληματικότητας

Απειλές σε βάρος του κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ σημείωσε ότι δεν μπορεί, βάσει των δεδομένων, να «χρεωθεί» αύξηση της εγκληματικότητας στον λεγόμενο «νόμο Παρασκευόπουλου» για την αποσυμφόρηση των φυλακών.



Παρασκευόπουλος: Και εγώ έπαιρνα το επίδομα ενοικίου

Νέα αποκάλυψη και για άλλο πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης που λάμβανε το επίδομα ενοικίου έρχεται στη δημοσιότητα, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, αποκάλυψε πως συγκαταλέγεται σε εκείνους που, ως εξωκοινοβουλευτικοί, έχουν λάβει το επίδομα ενοικίου.



Με το νόμο Παρασκευόπουλου κάθε μήνα βγαίνουν από τη φυλακή 340 κρατούμενοι!

Σχεδόν 340 κρατούμενοι απελευθερώνονται κάθε μήνα λόγω των «αποσυμφορητικών» διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στην Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης.



Μητσοτάκης: «Καταθέτουμε άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου»

«Απευθύνω μια ακόμη έκκληση στον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Η κυβέρνησή του μοιάζει όχι μόνον να μην μπορεί, αλλά και να μην θέλει να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας.



Ο Παρασκευόπουλος τώρα ζητάει να καταργηθεί ο νόμος του

Έκπληξη και αίσθηση προκάλεσε ο Νίκος Παρασκευόπουλος  ζητώντας την κατάργηση του νόμου που εμπνεύστηκε για την αποσυμφόρηση των φυλακών.