Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

παπαγεωργιου



Επίσκεψη Πλεύρη στο «Παπαγεωργίου» - Συζητήθηκε η κάλυψη κενών θέσεων εργασίας

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» συνοδευόμενος από τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκο Πατσέα.



Συναυλία στο Ηρώδειο: «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα»

Μια μουσική διαδρομή με αφετηρία την αρχέγονη, βυζαντινοπρεπή μουσική της Κρήτης και την αποτύπωση της στο σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, με βασικούς συντελεστές τον Βασίλη Σκουλά, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Μαρία Τζομπανάκη και την Τατιάνα Παπαγεωργίου.



Σε δύσκολη θέση ο Αργυρός όταν τον ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Μιχάλη Πλεμμένο, ωστόσο όταν οι ερωτήσεις έγινα πιο συγκεκριμένες, ο τραγουδιστής ένιωσε λίγο άβολα.



ΠΟΕΔΗΝ: Και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων

Ολοένα μακραίνει ο κατάλογος με τα δημόσια νοσοκομεία που περιλαμβάνονται στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανακοίνωσε σήμερα πως ανάμεσα στα παραχωρηθέντα ακίνητα βρίσκεται και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.



Δωρεάν εξετάσεις για ασθενείς με κνίδωση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κνίδωσης, την 1η Οκτωβρίου, οι γιατροί της Β´ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνουν και εξετάζουν δωρεάν ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από κνίδωση.