Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

πανο



Ένταση στους Βουλιαράτες - Αστυνομικοί άρπαξαν πανό από τους γονείς του Κατσίφα

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης που οργάνωσε η «Ομόνοια» στο νεκροταφείο των πεσόντων, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός σαν σήμερα το 2018, από πυρά Αλβανών αστυνομικών, προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό.



Οργή για το πανό των Τούρκων κατά των Ελλήνων στο ματς της ΑΕΚ: «Ξέρεις να κολυμπάς;»

Οργή στους ανθρώπους της ΑΕΚ τους Ελληνες που ταξίδεψαν στην Τραπεζούντα και στον ελληνικό πληθυσμό προκάλεσε πανό των Tούρκων οπαδών της Τραμπζονσπόρ που σηκώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ με σαφή υπαινιγμό για την καταστροφή της Σμύρνης και την Μικρασιατική Καταστροφή.



Ο Δήμαρχος Πατρέων ανήρτησε πανό και χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον Αμερικανό πρέσβη

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων- που υποστηρίζεται απο το ΚΚΕ- να αναρτήσει πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της πόλης, με το οποίο χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητος στην πόλη, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.



Χαλάνδρι: Επίθεση με πανό αναρχικών στο Ρωσικό Προξενείο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία στις 13:30 όταν ομάδα ατόμων έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της έξω από το ρωσικό προξενείο, στην οδό Τζαβέλλα 9, στο Χαλάνδρι.

Οι αντιεξουσιαστές, κρέμασαν ένα πανό με το σήμα της αναρχίας και αποχώρησαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.



Ο Ρουβίκωνας "χτυπά" σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, αποφάσισε να παρέμβει ο Ρουβίκωνας. Ομιλητές της ημέρας ήταν η περιφεριάρχης Ρένα Δούρου και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

«Ούτε λευκά-Ούτε άκυρα. Αποχή και Αυτοοργάνωση» έγραφαν τα τρικάκια και τα πανό των μελών της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης, τα οποία δεν υπερέβαιναν τα 30.



Προσπάθησαν να παρελάσουν με πανό για την Μακεδονία

Μόλις τελείωσε η στρατιωτική παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ομάδα ατόμων που διαδήλωνε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αποφάσισε να παρελάσει στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου.

 

Η Αστυνομία εμπόδισε την κίνηση των ατόμων προς την εξέδρα των επισήμων για λόγους ασφαλείας.