Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας



Θεσσαλονίκη: Παιδιά μαθαίνουν πώς να σώζουν τους μεγάλους από εγκεφαλικό

Οι «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» δεν είναι κάποια καινούργια ταινία της Marvel. Είναι αληθινά παιδιά που ζουν γύρω μας, και μάλιστα σε ηλικία νηπιαγωγείου, εκπαιδευμένα να σώσουν κάποιον μεγαλύτερο από εγκεφαλικό επεισόδιο.



«Με εγκλώβισαν και με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα» περιγράφει ο φοιτητής για την επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Επίθεση από κουκουλοφόρους και κρανοφόρους δέχθηκε χθες το μεσημέρι ένας πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, μέσα στο ΠΑΜΑΚ.



Δημοσκόπηση ΠΑ.ΜΑΚ. : Προβάδισμα 13 μονάδων της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Oκτωβρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Ν.Δ. προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 13 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ .



Διευρύνεται η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Διευρύνεται η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ.



Ένταση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη - ΜΑΤ εναντίον ομάδας νεαρών

Ένταση που φαίνεται να παίρνει διαστάσεις επικρατεί αυτή την ώρα στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκεί όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ημερίδα με θέμα τους πρόσφυγες. Μετά τη χθεσινή εισβολή ομάδας κατά τη διάρκεια παρόμοιας εκδήλωσης σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν κάτι παραπάνω από ισχυρές καθώς υπήρχαν φόβοι για νέα εισβολή. 



Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εισέβαλαν πριν από λίγο αντιεξουσιαστές, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους, ζητώντας να δοθεί άσυλο σε όλους τους μετανάστες και τις μετανάστριες.