Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΠΑΜΕ



Απεργία την Τετάρτη: Κλειστές τράπεζες, τι θα γίνει με σχολεία, λιμάνια και μέσα μεταφοράς

Με 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα από τη ΓΣΕΕ και στάσεις εργασίας στο Δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου απαντούν οι εργαζόμενοι στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το θεσμό της Διαιτησίας, τα μητρώα, αλλά και τη λειτουργία των συνδικάτων.

 

Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν εργατικά σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, με κεντρικό σύνθημα τη «μόνιμη και σταθερή δουλειά» μέσω της υπογραφής συμβάσεων αορίστου χρόνου.



Πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα με σύνθημα «έξω από το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί»

Με σύνθημα «έξω από το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί» και βασικό μήνυμα «μπροστά οι δικές μας ανάγκες - Χωρίς αναμονή οργανώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΝΑΤΟ και ΕΕ» μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι και πολίτες πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με προορισμό το Σύνταγμα. Στην πορεία μετείχαν χιλιάδες πολίτες.

 

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας - Παντού πορείες διαμαρτυρίας

Κλειστό το κέντρο τις Αθήνας από διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα για το όνομα των Σκοπίων, τις περικοπές και τος συντάξεις αλλά και για τους πληστειριασμους σπιτιών.