Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πακετα



Ύποπτα πακέτα στην Τράπεζα της Αγγλίας - Εκκένωση μετά από εντολή

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο και στην Τράπεζα της Αγγλίας εξαιτίας δύο ύποπτων πακέτων.

Στο σημείο έφτασαν οι αρχές και εκκένωσαν την περιοχή και οι πολίτες καλούνται να μην πλησιάζουν στο σημείο.



Γερμανικός τουρισμός: 4η η Ελλάδα στα πακέτα διακοπών

Τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών είναι μέχρι στιγμής η Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων για οργανωμένα πακέτα διακοπών που καταγράφει η μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα της Γερμανίας CHECK 24.



Τουρισμός: Αύξηση στις πωλήσεις πακέτων για Ελλάδα σε Γερμανία και Βρετανία το 2017

Σημαντική αύξηση καταγράφηκε στις πωλήσεις πακέτων διακοπών στους ελληνικούς προορισμούς κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2017, τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, δυο από τις βασικότερες αγορές εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας.



Εντοπίστηκαν 4.500 πακέτα με λαθραία τσιγάρα σε αυτοκίνητο

Τεσσεράμισι χιλιάδες πακέτα με λαθραία τσιγάρα βρήκαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί στη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο 44χρονου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Έφερναν πακέτα με κοκαΐνη από τη Βολιβία, εμποτισμένη σε χαρτόνια

Το ενδιαφέρον των αστυνομιών της Ευρώπης, αλλά και άλλων υπηρεσιών διεθνώς, έχει προκαλέσει η υπόθεση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, λόγω του πρωτοφανούς τρόπου που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του διεθνούς κυκλώματος για τη μεταφορά των ναρκωτικών.



Ειδικά πακέτα προσφορών για τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος τα ειδικά πακέτα προσφορών - μια ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από δυο χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία - τα οποία αφορούν στις δυο καλοκαιρινές του παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου: «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μια μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού (21 και 22 Ιουλίου) και «Άλκηστη» του Ευριπίδη (28 και