Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 -

παγκόσμιοΠΟΕ: Το παγκόσμιο εμπόριο μειώθηκε στο τέταρτο τρίμηνο του 2018

Στην ετήσια πρόβλεψή του, ο ΠΟΕ σημείωσε ότι το εμπόριο επηρεάσθηκε αρνητικά από τους νέους δασμούς και τα ανταποδοτικά μέτρα, την ασθενέστερη οικονομική ανάπτυξη, την αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις πιο σφιχτές νομισματικές συνθήκες σε αναπτυγμένες χώρες. Τον Σεπτέμβριο προέβλεπε μία αύξηση 3,9% για το 2018 έναντι 4,6% το 2017."Είχα καλούς ανταγωνιστές" λέει ο Πετρούνιας μετά τη νίκη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην τροπαιοθήκη του, εκείνο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που κατάκτησε στην Ντόχα χθες (2/11), ωστόσο παραδέχθηκε πως ήταν ανήσυχος έως ότου ανακοινωθεί η βαθμολογία του κυριότερου αντιπάλου του, του Βραζιλιάνου Ζανέτι.O «σούπερμαν» Πετρούνιας! Πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου παρότι τραυματίας!

Τι να πει κανείς για αυτή την αθάντη ελληνική ψυχή; 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε με τρομερή εκτέλεση να πετύχει το στόχο του και να περάσει στον μεγάλο τελικό της 2ας Νοεμβρίου, για να διεκδικήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην ήδη μεγάλη συλλογή του, μαζί με τα Ολυμπιακά και τα άλλα Παγκόσμια μετάλλια."Έσπασε" το ιστορικό ρεκόρ της Ελλάδας στον παγκόσμιο αθλητισμό μετά από 19 ολόκληρα χρόνια(videos)

Ο Σοράμπ Μοραντί από το Ιράν «έσπασε» το ιστορικό ρεκόρ του Κάχι Καχιασβίλι στην κατηγορία των 94 κιλών στην άρση βαρών, σηκώνοντας 189 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια στους αγώνες της Ασίας, ξεπερνώντας έτσι τον Έλληνα αρσιβαρίστα κατά ένα κιλό.Παγκόσμιο συνέδριο: Η ορθοδοξία στα ψηφιακά μέσα. Πως επηρεάζει και ποια είναι τα αποτελέσματα στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου

Παρακολουθήστε ζωντανά τις εργασίες της πρώτης ημέρας του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική DMOPC18 «Ύδωρ Ζων» από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

 Δείτε εδώ.Skoda Fabia R5: Τρίτη διαδοχική νίκη στο WRC 2

Για πέμπτη φορά σε έξι αγώνες στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στην κατηγορία WRC 2, η Skoda Fabia R5 κατέκτησε στην πρώτη θέση, αυτή τη φορά στην Πορτογαλία. Οι πρωταθλητές του 2015 και του 2017 Σουηδοί Πόντους Τίντεμαντ / Γιόνας Άντερσον πέτυχαν στο ράλι Πορτογαλίας την τρίτη σερί νίκη τους για φέτος.