Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΟΣΥ



Πάνω από 200 εκθέματα του Μουσείου Ντα Βίντσι της Ρώμης, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται σε μία, στην Αθήνα, για πρώτη φορά, δημιουργώντας μία έκθεση-σταθμό.



«Βόμβες» Σπίρτζη για ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ – «Σαμποτάρουν τα λεωφορεία για να μην λειτουργούν»

Καταγγελίες «βόμβες» για τη λειτουργία των ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ έκανε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για «πάρτι» στον ΟΑΣΑ, ενώ αναφερόμενος στο πόρισμα για την ΟΣΥ μίλησε για δράση «κυκλωμάτων» που σαμποτάρουν το έργο των αστικών συγκοινωνιών.



ΟΣΥ: Παραλαμβάνει λεωφορεία-φαντάσματα, δώδεκα χρόνια μετά

Λεωφορεία-φαντάσματα, που είτε έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιές είτε έχουν διαλυθεί για ανταλλακτικά είτε παραμένουν σε αχρησία εδώ και πάρα πολύ καιρό, επιχειρεί να παραλάβει επισήμως από τον ιδιώτη προμηθευτή η διοίκηση της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ).



Σε εργαζόμενους της ΟΣΥ στο αμαξοστάσιο του Ρέντη ο Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθυνόμενος σήμερα στους εργαζόμενους των Οδικών Συγκοινωνιών στο αμαξοστάσιο του Ρέντη το οποίο επισκέφθηκε, υπογράμμισε ότι σε μια νέα Ελλάδα με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους στην εξουσία και με τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια τους, θα υπάρχει κεντρικός επιστημονικός σχεδιασμός της οικονομίας, στο πλαίσιο της ο