Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Όσκαρ Πιστόριους



Ο Πιστόριους ετοιμάζει έφεση για τη μείωση της ποινής του

Ο Όσκαρ Πιστόριους, που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Νότιας Αφρικής για δολοφονία, θα ασκήσει έφεση για την αύξηση σε 13 χρόνια και πέντε μήνες της ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το συνταγματικό δικαστήριο της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Eye Witness News».



Στη φυλακή θα μεταφερθεί ξανά ο Πιστόριους

Στο κρατητήριο μεταφέρθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής του ο διάσημος παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους που καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης για το φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ το 2013.



Στις 6 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους

Η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου, ανέφερε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πρετόρια, έπειτα από την ολοκλήρωση της τελεσίδικης ακροαματικής διαδικασίας, που διήρκεσε τρεις μέρες.



Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση Πιστόριους: Ο παραολυμπιονίκης χτύπησε με ρόπαλο την Στέενκαμπ πρίν την πυροβολήσει

Ανατρέπεται το σκηνικό γύρω από τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, από τον Όσκαρ Πιστόριους , μετά από νέα ευρήματα των ιατροδικαστών  Κάλβιν και Τόμας Μολέτ, που έκαναν τη νεκροψία στη σωρό της άτυχης κοπέλας. 



Απορρίφθηκε η έφεση του Όσκαρ Πιστόριους - Μίνιμουμ 15 χρόνια η ποινή του

Την απόρριψη της έφεσης εναντίον της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου, επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με φρικτό τρόπο τη σύντροφό του, Ρέεβα Στέενκαμπ, στο σπίτι που διέμεναν.



Σκάνδαλο: Η νέα απόφαση για τον Όσκαρ Πιστόριους που προκάλεσε οργή!

Δεν θα επιστρέψει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στη φυλακή ο Όσκαρ Πιστόριους.