Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

4 °C

Σήμερα, 23. Ιανουαρίου 2022

Σαν σήμερα ανέτειλε το Orthodoxia News AgencyΤρία χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων, «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο που έφερε κοντά σας την αληθινή ενημέρωση από όλα τα μήκη και τα πλάτη του ορθόδοξου κόσμου, συνεχίζει με ειδήσεις, συνεντεύξεις και δημοσιογραφικές αποστολές όπου το προστάξει η επικαιρότητα, προβάλλοντας το έργο της Εκκλησίας, την ποιμαντική και ιεραποστολική δράση της, τη συμβολή και προσφορά της στην σύγχρονη κοινωνία.

Με σοβαρότητα, ευθύνη και ειλικρίνεια οι συντάκτες – δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, τεχνικοί και όλο το δυναμικό προσπαθούμε πάντα να εργαζόμαστε για μια καλύτερη και ποιοτική ενημέρωση, απαλλαγμένοι από κάθε είδους αγκυλώσεις, δίνοντας στην είδηση την θέση που της αξίζει.

Σας ευχαριστούμε που μέσα σε δύσκολους καιρούς και πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες βιώνει ο ορθόδοξος κόσμος και γενικότερα η κοινωνία μας, τοποθετήσατε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων στο βάθρο του νικητή με γνώμονα την ποιότητα της είδησης, την αμεσότητα, την ποικιλία και βέβαια την σταθερότητα του κοινού αλλά και την αναγνωσιμότητα.

Το ORTHODOXIA NEWS AGENCY θα είναι πάντα εκεί όπου συμβαίνουν τα γεγονότα!