Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 -

Πειραιάς: Η Αγία Ζώνη στο Νοσοκομείο Μεταξά, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και την Αστυνομική ΔιεύθυνσηΣτους ασθενείς του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά κόμισε προς ευλογία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρονατας Εφραίμ  μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Το Ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο προσκύνησαν με ευλάβεια ασθενείς και προσευχήθηκαν στην Υπεραγία Θεοτόκο να δώσει δύναμη στις καρδιές τους και στον αγώνα που δίνουν καθημερινά με την επάρατη νόσο. Την Αγία Ζώνη προσκύνησαν  γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μεταξά. Είναι γνωστά, άλλωστε,  τα αμέτρητα θαύματα της Αγίας Ζώνης και όπως αποκάλυψε ο Γέροντας Εφραίμ, τόσο ο ίδιος όσο και οι Βατοπεδινοί Πατέρες γίνονται καθημερινά μάρτυρες πολλών θαυμάτων.

Την Αγία Ζώνη κόμισε από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, όπου εκτίθεται σε 24ωρη προσκύνηση, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ Σεραφείμ προς ευλογία και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου χιλιάδες πιστοί συρρέουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιά για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Έως και τις 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Αγία Ζώνη θα επιστρέψει στο Άγιον Όρος, ο Πειραιάς και ιδιαίτερα ο ναός του Αγίου Νικολάου αποτελούν το προσκυνηματικό επίκεντρο στο λεκανοπέδιο Αττικής με χιλιάδες πιστούς καθημερινά να στέκονται με ευλάβεια και υπομονή στην ουρά για να προσκυνήσουν και να λάβουν την χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Για το λόγο αυτό ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός όλο το 24ωρο ενώ καθημερινά τελούνται ιερές ακολουθίες τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά, αλλά και σε επανάληψη, από την ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia TV.

Καθημερινά θα τελούνται:
Όρθρος – Θεία Λειτουργία 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ.
Ιερά Παράκληση 12:00 μ.μ.
Εσπερινός 5:00 μ.μ. – 6:30 μ.μ.
Αγρυπνία 9:00 μ.μ. – 12:30 μ.μ.

Διαβάστε επίσης:

Η έξοδος της Αγίας Ζώνης από το Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Πειραιάς: H υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γέροντας Εφραίμ για την Αγία Ζώνη στον Πειραιά: Ολόκληρη η Ελλάδα έχει προστάτιδα την Παναγία

Υπουργός Ναυτιλίας για την Αγία Ζώνη: ” Διπλή συγκίνηση..” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα Γιάννη Πλακιωτάκη για την έλευση της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά

Δήμαρχος Πειραιά: “Η Αγία Ζώνη θα φέρει πνευματική ανάταση”

Kυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: «Θαύματα της Αγίας Ζώνης»

Πάνδημη η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τίμια Ζώνη – Πειραιάς: Στην Παναγία, τη μάνα του Ελληνισμού αναφέρθηκε θρησκευτική και πολιτική ηγεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΗΓΗ: orthodoxianewsagency.gr