Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

οροφή



Κόρινθος: Κατέρρευσε σοβάς από την οροφή στο Δικαστικό Μέγαρο

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καθώς οι κτιριακές δομές του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω υγρασίας.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του korinthostv μεγάλο μέρος της οροφής στο Δικαστικό Μέγαρο κατέρρευσε με άμεσο κίνδυνο να τραυματιστεί όποιος περνούσε από κάτω εκείνη την ώρα.



Λάρισα: Κατέρρευσε η οροφή του εργοστασίου παιδικών επίπλων

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν δεκάδες πυροσβέστες, για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο παιδικών επίπλων «ΗΡΑ», έξω από τη Λάρισα.



Έπεσε τμήμα οροφής πάνω στα θρανία μαθητών στα Ιωάννινα

Τμήμα από την οροφή σχολείου αποκολλήθηκε και κατέληξε στα θρανία σχολικής αίθουσας του 1ου Λυκείου Ιωαννίνων.

Ευτυχώς  από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά διεκόπησαν τα μαθήματα και το σχολείο έκλεισε.



Μεξικό: Σορός άνδρα, που πετάχτηκε από... αεροπλάνο, βρέθηκε σε οροφή νοσοκομείου

Η σορός ενός άνδρα, τον οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άγνωστοι πέταξαν από ένα αεροπλάνο που πετούσε σε χαμηλό ύψος, βρέθηκε χθες στην οροφή ενός νοσοκομείου στη Σιναλόα, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της δημόσιας υπηρεσίας υγείας στην Πολιτεία, όπου δρουν διαβόητες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.



Κάλεσε την αστυνομία γαντζωμένος στην οροφή αυτοκινήτου που έτρεχε με 130 χλμ.

Ένας άνδρας που κρατιόταν από την οροφή του κλεμμένου αυτοκινήτου του πατέρα του κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του, ενώ το όχημα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα και οδήγησε έτσι στη σύλληψη του δράστη.



Ιταλία: 62χρονος έπεσε από την οροφή του Ντουόμο στο Μιλάνο

Δραματικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην καρδιά του Μιλάνου στην Ιταλία, όταν 62χρονος άνδρας έπεσε από την οροφή του περίφημου Ντουόμο από ύψος 20 μέτρων.