Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Πόσα χρήματα ξοδεύει μια γυναίκα για τα καλλυντικά της σε όλη της τη ζωή;Το γνωστό online κατάστημα καλλυντικών SkinStore πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με τις καταναλωτικές συνήθειες των γυναικών της Αμερικής, όταν πρόκειται για μακιγιάζ και περιποίηση προσώπου.

Τα αποτελέσματα της εταιρίας έδειξαν ότι η μέση Αμερικανίδα ξοδεύει παραπάνω από 300.000$ στη ζωή της για καλλυντικά προσώπου. Απίστευτο;

Είναι τρομακτικό αν σκεφτείς πως τα χρήματα που ξοδεύεις σε καλλυντικά μπορεί να ξεπερνούν τα χρήματα για να αγοράσεις ένα ωραίο σπίτι! Όμως, υπάρχει και κάτι ακόμη που θα σε σοκάρει!Όπως υπολογίστηκε, μια γυναίκα ξοδεύει κατά μέσο όρο $8 τη μέρα, με πολλές από μας να χρησιμοποιούν έως και 16 προϊόντα κάθε πρωί!

Οι γυναίκες των ΗΠΑ που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για την ομορφιά τους βρίσκονται κατά κύριο λόγο στις πολιτείες της Ανατολικής Ακτής, με τις Νεοϋορκέζες και τα κορίτσια του Κονέκτικατ να έχουν τα πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα, που υπολογίζονται σε εως και $11 ημερησίως. Οι γυναίκες της Νέας Υόρκης φαίνεται να είναι και οι πιο αργές στην πρωινή τους περιποίηση, αφού ξοδεύουν εως και 21 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη τους κάθε πρωί, προκειμένου να εφαρμόσουν τα αγαπημένα τους προιόντα. Από την άλλη πλευρά, τα ανέμελα κορίτσια της Καλιφόρνια ξοδεύουν το πολύ τρία λεπτά τη μέρα στην περιποίηση τους. Ποιο είναι το μυστικό σας ρε κορίτσια; Ε, μα, φυσικά: ήλιος, θάλασσα, μια μπάλα παγωτό και rollers!