Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πώς να φορέσετε ένα nude κραγιόν και να μην φαίνεται ξεπλυμένο



Παρόλο που οι καιροί, οι τάσεις και τα χρόνια περνάνε, αν υπάρχει μία σταθερά για το χρώμα των χειλιών, εκτός από το διαχρονικό κόκκινο, αυτή είναι σίγουρα η nude απόχρωση.

Υπάρχει λόγος, άλλωστε, που αρκετές σταρ, όπως η Βικτόρια Μπέκαμ για παράδειγμα, ορκίζονται σε αυτήν την απόχρωση χρόνια τώρα. Δεν υπάρχει ευκολότερη λύση για μια κομψή και ταυτόχρονα σέξι και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ωστόσο, πρέπει να δίνετε προσοχή στη σωστή απόχρωση, καθώς πολύ εύκολα η σέξι εμφάνιση μπορεί να φαίνεται εντελώς… ξεπλυμένη, κάνοντας τα χείλη σας να μοιάζουν ξηρά και άψυχα και εσάς ακόμη και σαν… ζόμπι!

Ανακαλύψτε τον τόνο σας

Για να επιλέξετε τη σωστή nude απόχρωση για το κραγιόν σας πρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι ο δικός σας τόνος. Για να είστε σίγουρες, λοιπόν, ότι γνωρίζετε ακριβώς ποιος είναι ο τόνος σας παρατηρήστε τις φλέβες που εμφανίζονται στο δέρμα σας στο εσωτερικό του καρπού σας. Αν σας φαίνονται μπλε, τότε για εσάς καταλληλότερες είναι οι δροσερές αποχρώσεις. Αν έχουν ελαφρώς πρασινωπή απόχρωση, τότε σας ταιριάζουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις.

Επιλογή απόχρωσης

Όποια κι αν είναι η αίσθησή σας είναι πολύ σημαντικό να μην επιλέγετε πιο ελαφριά απόχρωση από το φυσικό χρώμα των γυμνών χειλιών σας. Ακόμα και αν έχετε επιλέξει μόλις δύο αποχρώσεις ελαφρύτερες, θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται ξεπλυμένη.

Σωστή υφή

Η υφή είναι σημαντική όταν θέλετε να φορέσετε ένα nude κραγιόν -οι ματ υφές γερνούν, ενώ οι παγωμένες ή οι λαμπερές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται γκρι. Αντιθέτως προτιμήστε μια κρεμώδη φόρμουλα που θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο ελαστικά και ευχάριστα. Για να διατηρήσετε την υγρή εμφάνιση, ενισχύστε με λίγο γκλος.

Συνδυάστε το σωστά

Αφορά όλες τις αντιθέσεις στο πρόσωπό σας, ενώ για ένα τέλειο αποτέλεσμα τα σκούρα μάτια αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή. Μερικές εξαιρετικές επιλογές αποτελούν τα smokey ή cat eye, ή μια σκούρα σκιά ματιών με τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκαρα. Και μην ξεχνάτε τα μάγουλά σας -προσθέστε μια υγιή λάμψη με απαλό, ουδέτερο ροζ ή κοράλλι.