Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

17 °C

Σήμερα, 23. Σεπτεμβρίου 2021

Περίεργοι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας!Οι αυστηροί κανόνες είναι μέρος της ζωής των μελών της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, οι γυναίκες της οικογένειας έχουν ακόμη ένα «μέτωπο» να αντιμετωπίσουν, καθώς πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες ομορφιάς, κάτι που δεν ισχύει και για τους άντρες.

Το μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό και εκλεπτυσμένο

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες- μέλη της βασιλικής οικογένειας γυναίκες. Η βασίλισσα της Αγγλίας, για παράδειγμα, έχει διατηρήσει την ρουτίνα μακιγιάζ της απλή εδώ και χρόνια, ενώ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν γνωστή για τα φυσικά ροδαλά μάγουλά της (κάποιες φορές εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό μπλε eyeliner). Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει εντός των επιτρεπτών ορίων, με το πιο εξεζητημένο της μακιγιάζ ένα smokey eye σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Φοράνε πάντα καλσόν

Σύμφωνα με το ranker.com, η βασίλισσα Ελισάβετ σε όλη τη διάρκεια της βασιλείας της, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά χωρίς καλσόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μια παράδοση που ακολουθεί πιστά και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία, μάλιστα, έκανε και πάλι μόδα το γυαλιστερό καλσόν, που θεωρείτο αρκετά ξεπερασμένο.

Το έντονο κραγιόν είναι σχεδόν απαγορευτικό

Η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει λάτρης των κραγιόν, ενώ έχει ακόμη και τη δική της χαρακτηριστική απόχρωση που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Πρόκειται για ένα απαλό κόκκινο κραγιόν με μπελ υποτόνους, αλλά μέχρι εκεί. Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιπες γυναίκες- μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θα φορέσουν ποτέ κάτι πιο έντονο από αυτό. Τις περισσότερες φορές επιλέγουν nude κραγιόν ενώ μόνο σε σπάνιες και εξαιρετικές περιπτώσεις θα τολμήσουν να φορέσουν ένα κλασικό, αριστοκρατικό κόκκινο.

Στα ταξίδια τους πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα ένα μαύρο ταγιέρ

Όταν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύει στο εξωτερικό, στη βαλίτσα του πρέπει να περιέχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρούχο. Ένα μαύρο ταγιέρ, το οποίο πρέπει να είναι αρκετά σοβαρό και συντηρητικό. Κι αυτό έτσι ώστε να είναι πάντα προετοιμασμένοι για κηδεία, σε περίπτωση κάποιου ξαφνικού και απρόσμενου θανάτου.

Το απαλό ροζ προτιμάται για το μανικιούρ

Όπως και με το κραγιόν, έτσι και στην περίπτωση του μανικιούρ οι απαλές και σχεδόν διάφανες αποχρώσεις βερνικιού αποτελούν την πιο αποδεκτή επιλογή για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και η Κέιτ Μίντλετον, επιλέγουν, συνήθως, μια απαλή ροζ απόχρωση για να βάψουν τα νύχια τους.