Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022 -

Πείτε «αντίο» στα σπυράκιαΕάν εμφανίζονται συχνά στο πρόσωπο αντιαισθητικά σπυράκιακαι δεν έχετε καταφέρει να καταλήξετε ποιες είναι οι αιτίες που τα προκαλούν,τότε βεβαιωθείτε ότι κάνατε όλα τα παρακάτω!

Ίσως τα σπυράκια δεν εμφανιστούν ξανά με μαγικό τρόπο!

Καθαρίζετε κάθε βράδυ το κινητό σας!

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κινητό σας είναι ο ιδανικόςχώρος για την «εκτροφή» βακτηρίων, τα οποία κάθε φορά που μιλάτε, μεταφέρονταιστην επιδερμίδα σας. Τα αντιμικροβιακά μαντηλάκια καθαρισμού είναι ιδανικά γιααυτή τη δουλειά.

Αλλάζετε πετσέτα και μαξιλαροθήκες κάθε εβδομάδα!

Τόσο οι πετσέτες προσώπου, εξαιτίας της υγρασίας, όσο και οιμαξιλαροθήκες, συγκεντρώνουν μικρόβια, βακτήρια και ακαθαρσίες, που φράζουν τουςπόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση μολύνσεων και την εμφάνισηακμής. Επίσης, καλό θα είναι να καθαρίζετε τα πινέλα του makeup τακτικά με αντιβακτηριακόσπρέι.

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας χωρίς λόγο!

Όσο προσεκτικοί και αν είμαστε, τα χέρια μας δεν είναι ποτέκαθαρά, ενώ λόγω των πολλών πτυχώσεων που διαθέτουν φιλοξενούν μεγάλο αριθμόβακτηρίων. Επίσης ποτέ μην σπάτε τα σπυράκια, καθώς είναι δυνατό να προκαλέσετεμόλυνση, η οποία μπορεί να σας αφήσει σημάδι.
ΠΗΓΗ: onmed.gr