Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Outfits του Σαββατοκύριακου: Τι να φορέσεις τώρα που κάνει κρύο



Το περιμέναμε τόσο καιρό και το κρύο επιτέλους κατέφθασε και στη χώρα. Ήρθε η στιγμή να βγάλουμε τα πιο βαριά μας ρούχα από το πίσω μέρος της ντουλάπας, προκειμένου να δημιουργήσουμε stylish outfits με την τεχνική του layering που αποπνέεουν κομψότητα. Μπορεί το φθινόπωρο να άργησε κατά πολύ, ωστόσο ο χειμώνας που μπαίνει επίσημα σε λίγες ημέρες να δείχνει ήδη τα σημάδια του.

Όπως ανέφερε και η πρόγνωση του καιρού, αυτό το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα πέσει δραματικά με αποτέλεσμα να αλλάξουμε moodboard. Και ενώ έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε σπίτι και να προτιμήσουμε τα πιο cozy looks, η επιθυμία μας να ζήσουμε τον χειμώνα, λίγο πριν τις γιορτές, θα μας οδηγήσει εκτός σπιτιού.

Ρίχνοντας μία ματιά στα inspirational accounts που εμπιστευόμαστε στο Instagram για τις εμφανίσεις μας, συγκεντρώσαμε τα looks που θα θέλαμε να αντιγράψουμε, ώστε το στιλ μας να αποπνέει stylish vibes. Είτε λατρεύεις την quiet luxury αισθητική ή βρίσκεσαι σε πιο χαλαρό mood, τα outfits που ακολουθούν δεν θα αφήσουν καμία fashionista παραπονεμένη.

Πάρε έμπνευση από τις stylish influencers: