Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οι 7 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθεί πιστά η γυναίκα..



Κι είναι όντως πολλά αυτά που πρέπει να περιποιηθεί για να νιώθει ελκυστική, να νιώθει πραγματική γυναίκα. Μαλλιά, νύχια, πρόσωπο, επιδερμίδα, ντύσιμο, μακιγιάζ. Ατελείωτη η λίστα με όσα πρέπει να ψωνίσει για να φροντίσει τον εαυτό της κι ανάλογα τη γυναίκα αλλάζει κιόλας. Ποτέ δεν είναι ίδια. Αν ψάξεις θα βρεις χίλια δυο tips και άλλες τόσες λίστες που έχουν να κάνουν με τη γοητεία της. Εμείς εδώ στο ewoman.gr θα σου δώσουμε άλλη μια. Μια λίστα με τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχει μια γυναίκα για να αναδεικνύει τον εαυτό της και κυρίως να αγαπιέται από τον καθρέφτη της.

  1. Μαύρη μάσκαρα: Ανάλογα τις βλεφαρίδες και τις ανάγκες τους, πάει και η μάσκαρα. Επιλέξτε αν θέλετε όγκο, χρώμα, μάκρος και αποκτήστε το αντίστοιχο προϊόν. Η μάσκαρα δίνει ένταση στο βλέμμα σας και σας κάνει να τραβάτε και τα ξένα βλέμματα.
  2. Μαύρο μολύβι: Μαζί με τη μάσκαρα θα έρθει να τονίσει το βλέμμα σας και να κάνει τη ματιά σας ακαταμάχητη. Προσοχή στις υπερβολές της εποχής. Μην κάνετε κάτι που δε θα σας ταιριάζει. Δεν πάνε όλα σε όλες. Προσέξτε λοιπόν τις γραμμές που θα ακολουθήσετε στο βάψιμό σας.
  3. Κραγιόν: Επιλέξτε το χρώμα του κραγιόν σας ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας, το βάψιμό σας αλλά και το ντύσιμό σας. Ζούμε στην εποχή της υπερβολής αλλά το σικ δεν ήταν ποτέ το υπερβολικό Φροντίστε το βάψιμό σας να είναι τόσο όσο…
  4. Καλοχτενισμένα μαλλιά: Προσοχή, δεν εννοώ σώνει και ντε κομμωτηρίου. Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της. Υιοθετήστε κι εσείς τον δικό σας. Χρησιμοποιήστε προϊόντα styling, βάψτε τα στην ώρα τους και φυσικά διατηρήστε τα λαμπερά. Ένα όμορφο πρόσωπο έχει ανάγκη κι από όμορφα, υγιή μαλλιά για να αναδειχθεί.
  5. Προσεγμένο ντύσιμο: Δεν είναι απαραίτητα το ακριβό. Είναι αυτό που σας πάει. Ο κάθε σωματότυπος έχει τις ανάγκες του. Ακούστε τις και ντυθείτε όπως σας ταιριάζει στο χαρακτήρα αλλά και την κοψιά. Καλή η μόδα αλλά αν δε βγαίνει η προσωπική σας άποψη στο ντύσιμο, αδιάφορο θα περνάει, σας το υπογράφω.
  6. Παπούτσια που να γράφουν το όνομά σας: Κάτι αντίστοιχο με το ντύσιμο αφορά και τα παπούτσια. Δύσκολο θα μου πείτε να βρείτε κάτι που θα είναι εκτός μόδας. Θα συμφωνήσω. Αλλά και πάλι μπορεί κανείς να βρει αυτό που του ταιριάζει, που του αρέσει και που μπορεί να το υποστηρίξει, αρκεί να ψάξει λίγο. Ψάξτε!
  7. Κατάλληλα αξεσουάρ: Πώς να πάει μια γυναίκα στον πόλεμο χωρίς όπλα; Ένα φουλάρι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα ιδιαίτερο βραχιόλι, ανάλογα το ντύσιμο, μια τσάντα ανάλογη της ώρας που θα την κρατήσετε και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα μπορούν να στήσουν ένα όμορφο στιλ.

Φροντίστε τον εαυτό σας κι αγαπήστε το είδωλό σας στον καθρέφτη. Είστε μια γυναίκα με άποψη, είστε μια σωστή γυναίκα της εποχής.