Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Το μυστικό περιποίησης της Τζένιφερ Λόπεζ για τέλεια επιδερμίδα



Σε κάθε της εμφάνιση η Τζένιφερ Λόπεζ υπενθυμίζει στους φαν της πόσο τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα έχει, με τις ρυτίδες της να είναι σχεδόν πάντα αόρατες.

Όπως και η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου κι αν βρεθεί σχεδόν όλοι τη ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό περιποίησης του δέρματός της, που το κάνει να δείχνει τόσο αλαβάστρινο.

Αυτό που κάνει η ίδια για να διατηρεί την επιδερμίδα της σε τέλεια φόρμα είναι πολύ απλό και απ’ ό,τι φαίνεται και από τα αποτελέσματα αρκετά αποτελεσματικό. Η ίδια το αποκαλεί τα «τέσσερα s», καθώς κάθε βήμα από αυτά αρχίζει στα αγγλικά με το γράμμα s, ενώ δεν παραλείπει ποτέ να φορέσει το αντιηλιακό της -ένα βήμα που όλες πρέπει να εφαρμόζουν καθημερινά, σύμφωνα με τη λατίνα σταρ, για να προστατεύουν το δέρμα τους καθημερινά από τις επιπτώσεις του ήλιου, ο οποίος επιταχύνει την διαδικασία της γήρασνης.

Έτσι, η λαμπερή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φροντίζει πάντα να κοιμάται καλά (sleep), εφαρμόζει ορούς (serum) στο πρόσωπό της, παίρνει συμπληρώματα (supplements) διατροφής και προσπαθεί να ακολουθεί έναν υγιή τρόπο ζωής (vivir sano στα ισπανικά).

Ακόμη ένα μυστικό της Λόπεζ είναι το ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση περιέχουν ένα κοινό συστατικό, το ελαιόλαδο, το οποίο η ίδια χρησιμοποιεί από τότε που θυμάται τον ευατό της.