Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Mαύρη μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό και αποτελεσματική αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων



Τα μαύρα στίγματα και η ακμή είναι δυο από τα πιο συνηθισμένα δερματολογικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν πλήθος γυναικών τόσο στην εφηβεία, όσο και αργότερα. Πέρα από τις αυτοκόλλητες ταινίες για μαύρα στίγματα στη μύτη και το πρόσωπο, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η χρήση της μαύρης μάσκας σε κρεμώδη μορφή ή peel off.

Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό των φραγμένων πόρων με ενεργό άνθρακα, ο οποίος της χαρίζει το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα. Η black mask, όπως επίσης αποκαλείται, είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Χρησιμοποιείται κατά κόρον για την αποτελεσματική αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, την αντιμετώπιση της ακμής, αλλά και την εξάλειψη της λιπαρότητας. Η χρήση της black mask κάνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και υγιές, αποτοξινώνοντας το και συσφίγγοντας το περίγραμμα του προσώπου.

Τη μαύρη μάσκα για τα μαύρα στίγματα και την ακμή μπορείτε να τη βρείτε έτοιμη στα φαρμακεία από πολλές επώνυμες εταιρείες καλλυντικών, ωστόσο μπορείτε να τη φτιάξετε και μόνη σας με απλά υλικά.

Πρώτα όμως ρίξτε μια ματιά στις ευεργετικές ιδιότητες των υλικών της black mask προσώπου.