Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Η Chiara Ferragni μας δείχνει το πρώτο festive look της σεζόνΗ Chiara μας έδειξε το πρώτο festive look της σεζόν. Με αφορμή το λανσάρισμα των νέων προϊόντων μακιγιάζ, από τη σειρά που φέρει το όνομά της, η Chiara μας δείχνει ένα bronze, natural, shiny look, ιδανικό για τις ημέρες των εορτών, που αναζητούμε extra λάμψη.

Στο reel που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο instagram, ξεκινάει με μία matte βάση, που αποτελεί το βασικό κομμάτι για τη δημιουργία οποιουδήποτε makeup look. Ύστερα, κινείται σε γήινες αποχρώσεις που περιέχουν shimmer και δημιουργεί ένα natural smokey.

 
 

Σβησμένο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, απαλό ροζ-προς το χάλκινο για το κινητό βλέφαρο, ενώ ένα πιο σκούρο καφέ, για να τονίσει τις εξωτερικές της γωνίες. Σημαντική λεπτομέρεια, αναμειγνύει το μολύβι στις ρίζες των ματιών της, με τη σκιά στις εξωτερικές γωνίες, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων της. Ολοκληρώνει το eye makeup look, με αρκετή μάσκαρα.

Προσθέτει έντονο ροζ ρουζ - που ταιριάζει απόλυτα με τη λευκή της επιδερμίδα και τα ξανθά της μαλλιά -, στα ζυγωματικά της, ενώ προσθέτει λάμψη στα κατάλληλα σημεία.

Ολοκληρώνει το look με καφέ μολύβι - έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν - στο περίγραμμα αλλά και στο εσωτερικό των χειλιών της και φυσικά με το αγαπημένο της nude κραγιόν.

Σημαντική λεπτομέρεια! Το πρώτο βήμα πριν το μακιγιάζ, ήταν η εφαρμογή ενός balm για να ενυδατωθούν τα χείλη της, ενώ ο makeup artist της, της χτένισε και τα φρύδια δίνοντας brow lamination εφέ.

Δείτε το look της Chiara Ferragni στο reel που δημοσίευσε η ίδια: