Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

11 χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά απίστευτο όγκο...



Συλλέξαμε τα καλύτερα hairstyles που βοηθούν στην αύξηση του όγκου για όσες έχουν λεπτά μαλλιά. Εσάς ποιό σας αρέσει?

Ίσια, μακριά και πλούσια
Όσες έχετε μακριά μαλλιά, αλλά λεπτή τρίχα ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε το χτένισμα “σκάλες”. Αυτό περιλαμβάνει κόψιμο των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί μία όμορφη κλίση, με διαφορετικά μήκη – από το κοντότερο προς το μακρύτερο. Αυτό δίνει την εικόνα μεγαλύτερου όγκου.

Καρέ
Το καρέ, σε όλες τις παραλλαγές του, είναι μια τέλεια ιδέα για κοντά μαλλιά. Το βασικό χτένισμα συνδυάζει μία φράντζα που ταιριάζει τέλεια σε διάφορα σχήματα προσώπου.

Μακρύ καρέ
Για όσες αγαπούν τα μαλλιά μακριά τους, αλλά και το καρέ, υπάρχει ένας καλός συμβιβασμός: το μακρύ καρέ. Αυτό το χτένισμα θα σας δώσει όγκο και θα κάνει την εμφάνισή σας απίστευτα κομψή, εγγυημένα.

Κυματιστό καρέ
Λίγα απαλές μπούκλες είναι πάντα μεγάλη βοήθεια για τα χτενίσματα μιας γυναίκας στην μάχη κατά της βαρύτητας. Δεν χρειάζεστε έμπειρο στυλίστα για αυτό – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σίδερο για τις μπούκλες σας και μπορείτε να δώσετε στο καρέ σας μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ένα καρέ μακρύτερο στο μπροστινό μέρος
Ένα κλασικό κόψιμο καρέ έχει ένα στοιχείο αυστηρότητας: έχει σαφώς καθορισμένες γραμμές και δεν υπάρχει χώρος για ακαταστασία. Αλλά τι γίνεται αν παίξουμε και κάνουμε μικρούς πειραματισμούς; Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα τεράστιο όγκο, αν κόψετε πιο κοντά τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αφήσετε αυτά που βρίσκονται πιο κοντά στο πρόσωπό σας μέχρι το ύψος του ώμου.

Ένα καρέ με ανομοιόμορφο μήκος
Ένας άλλος τρόπος για να τροποποιήσετε το κλασικό κούρεμα και να δώσετε περισσότερο όγκο είναι να “κόψετε τις άκρες”. Ανάλαφρα μαλλιά με τις άκρες απροσδόκητα ψαλιδισμένες μπορεί να δώσει στο στυλ σας μία πραγματικά μοντέρνα και επιμελώς ατημέλητη πινελιά.



Ένα ασύμμετρο καρέ

Η ασυμμετρία είναι ο καλύτερος φίλος σας, όταν θέλετε να προσθέσετε όγκο. Τα μαλλιά σας μπορεί να είναι φορμαρισμένα με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιώντας τη βούρτσα, μους ή κρέμα. Και μην φοβάστε να πειραματιστείτε – σε αυτήν την περίπτωση, ενδείκνυται.

Ατημέλητες άκρες
Είναι συχνά σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσετε μεγαλύτερο όγκο χωρίς τη χρήση κάποιων αξεσουάρ μαλλιών και αρκετά προσεκτικό χτένισμα. Αλλά υπάρχει ένα απλό κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε, αν δεν έχετε όρεξη να αλλάξετε το χτένισμά σας: απλά ζητήστε από τον κομμωτή σας να δουλέψει λίγο περισσότερο με τις άκρες των μαλλιών σας για να δείχνουν πιο «ανακατεμένες».
Αυτό το τέχνασμα μπορεί να γίνει και στα κοντά μαλλιά. Στην παραπάνω φωτογραφία αυτό που βλέπετε δεν είναι καρέ, ούτε ένα pixie κούρεμα – είναι κάτι ενδιάμεσο. Αυτό είναι μια καλή ιδέα για όσες δεν θέλουν να ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο για τη φροντίδα των μακριών μαλλιών, αλλά θέλουν ένα περιποιημένο χτένισμα που θα κρατήσει τον όγκο του.

© shorthaircutforwomens

 

Το φιλάρισμα
Ένα πολυεπίπεδο χτένισμα. Η σταδιακή διαβάθμιση του μήκους των μαλλιών σας δίνει φανταστικό όγκο, ακόμη και σε όσες έχουν πολύ λεπτή τρίχα.

Ελαφρά κυματιστά
Δεν θα βρείτε ένα πιο ανάλαφρο και θηλυκό χτένισμα από αυτό. Τα απαλά κύματα που εκτείνονται σε όλο το μήκος των μαλλιών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για έξτρα όγκο.

 

Μακρύ pixie
Το μακρύ pixie χτένισμα μετακινεί το κέντρο βάρους του στυλ από αγοροκόριτσο σε κάτι πιο θηλυκό. Οι τούφες των μαλλιών γύρω από τους κροτάφους τραβιούνται προς τα πίσω και πίσω από τα αυτιά, το οποίο δίνει στο πρόσωπό σας ένα πιο “ήπιο” look. Aν ψάχνετε για κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε λίγο περισσότερο, μπορείτε πάντα να ανακατέψετε λίγο τα μαλλιά σας.