Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ολυμπιονικης



Ολυμπιονίκης πούλησε το μετάλλιό της δωρίζοντας τα έσοδα για την επέμβαση καρδιάς ενός αγοριού

Κάποιοι Ολυμπιονίκες τοποθετούν τα μετάλλιά τους σε περίοπτη θέση, όμως μια 25χρονη αθλήτρια από την Πολωνία αποφάσισε να το διαθέσει για ιερό σκοπό.



Αύριο η κηδεία του Μπάμπη Χολίδη

Το τελευταίο αντίο σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές της ελληνορωμαϊκής πάλης, στον Μπάμπη Χολίδη, θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στο ναό του Αγίου Βλασίου Αχαρνών. Η σορός του Ολυμπιονίκη, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 14:00.



Σπύρος Λούης: Αν και ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης πέθανε πάμφτωχος

Η  περιφερειακή λεωφόρος που κυκλώνει το Ολυμπιακό Στάδιο, έχει το όνομά του, η φορεσιά του με το σκούρο γιλέκο και την άσπρη φουστανέλα με την οποία νίκησε τον πρώτο και μοναδικό του αγώνα φυλάσσεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Αθήνας. 



Λύγισε ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Τραγικές φιγούρες ο Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους.



Χρυσή Ολυμπιονίκης η Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική Κωφών Γυναικών στην Ολυμπιάδα της Τουρκίας, επικρατώντας της Λιθουανίας στον τελικό με 66-50.

Μετά το Πανευρωπαϊκό που κατέκτησαν πέρσι στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτριες της Εθνικής Κωφών πρόσθεσαν ακόμα ένα χρυσό στην συλλογή τους, φτάνοντας στην κορυφή στους deaflympics2017, μετά την νίκη τους επί της Λιθουανίας με 66-50.



Εγκλημα στο Μοσχάτο: Μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και με... παγίδευσε

Mια «ακραία» ερωτική συνεύρεση με διάφορα αξεσουάρ και περίσσιο πάθος τη μετέτρεψε σε παράνομη κράτηση, είχε υποστηρίξει το θύμα της δολοφονίας, Μάριος Λουκόπουλος, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ήταν… στημένη.