Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

οικογενειακη



Χοψονίδου – Σπανούλης: H οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Πάρο!

Στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκονται η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης με τα παιδιά τους! Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους παιδιά στο Κυκλαδίτικο νησί.



Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκίπισσα Ευγενία

Η πριγκίπισσα Ευγενία του York είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα (κατά κόσμον Φέργκι), δούκα και δούκισσας του York και όγδοη κατά σειρά στη διεκδίκηση του θρόνου.



Τέσσερις αποθήκες είχαν για τα λαθραία τσιγάρα

Στην μεθοδολογία με την οποία στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της  οικογενειακής επιχείρησης με τα λαθραία τσιγάρα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Επίσης, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίον δρούσαν τα μέλη της, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς χώρους στους οποίους έκρυβαν τα κατασχεθέντα.



Οικογενειακή τραγωδία με δύο αδέλφια στο Κιάτο

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Κιάτο, όπου αδελφός σκότωσε κατά λάθος με την καραμπίνα του τον αδελφό του.



Θρήνος και ερωτηματικά για την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη και είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους, ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του.

Όλα ξεκίνησαν στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγο μετά τις 6 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.



Βρήκε νεκρό τον άστεγο αδελφό του στα αποδυτήρια του γηπέδου

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Το απόγευμα της Δευτέρας ένας άνδρας βρήκε νεκρό τον άστεγο αδελφό του, ηλικίας 54 ετών, σε γήπεδο της περιοχής.