Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οφη



Ελληνικό πρωτάθλημα: Αλλάζει ώρα ο αγώνας Ατρόμητος – ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική

Η Super League 1 ετοιμάζεται για τα πρώτα παιχνίδια του 2024, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αλλά προχώρησε και σε μία αλλαγή ώρας για το Ατρόμητος – ΟΦΗ της 18ης αγωνιστικής.



Συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά στην Κρήτη - Δείτε ΦΩΤΟ!

Τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τους δύο άνδρες να έχουν ολιγόλεπτη συνομιλία σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός περιοδεύει στην Κρήτη και έγινε… ατραξιόν για τους κατοίκους των Αρχάνων, βγάζοντας και πολλές φωτογραφίες με παιδάκια που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.



«Βόμβα» με υποβιβασμό του ΟΦΗ! Κρίθηκε ένοχος για στημένο αγώνα

Μετά από απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ΟΦΗ και Αιγινιακός κρίθηκαν ένοχοι για το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι για την Football League που έληξε 6-0 (11/12/2017) ως χειραγωγημένο και τους υποβιβάζει σε μικρότερες κατηγορίες.



Ο προβληματισμός για τα δεξιά, η ατυχία στον «άσο» και η ενίσχυση

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (09/12, 17:15) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Βασικό πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη αποτελεί η επιλογή στα δεξιά της άμυνας, καθώς εκεί θα απουσιάσουν και οι δύο παίκτες που θεωρούνται βασικοί.



Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο Φορτούνης

Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Κώστα Φορτούνη παρά τη μεταμέλεια που επέδειξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στο ματς με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι δεν του άρεσε η εικόνα του αλλά την ποινή της μίας αγωνιστικής δεν τη γλίτωσε ο αρχηγός  του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:



Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ από τον Εργοτέλη

Με γκολ από στημένη φάση για άλλη μια φορά, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.