Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

οδύνη



Οδύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τους νεκρούς της θεομηνίας

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών δηλώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παράλληλα εκφράζει την οδύνη του για τα θύματα της θεομηνίας. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τονίζεται πως:



Οδύνη λίγο πριν την κηδεία του πυροσβέστη!

Στην  πατρίδα του, την Κέρκυρα, θα γίνει αύριο η κηδεία του αδικοχαμένου  33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού, Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποιος άφησε χθές την τελευταία του πνοή.



ΥΠΕΞ: Οδύνη για τον τραγικό θάνατο του Κυριάκου Αμοιρίδη - Αγαπητός φίλος και συνάδελφος

Τη βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών.

Οι βραζιλιάνικες αρχές ανακοίνωσαν επίσημα πλέον την ταυτοποίηση της σορού του Κυριάκου Αμοιρίδη, η οποία εντοπίστηκε απανθρακωμένη στην περιοχή Νόβα Ιγκουασού του Ρίο ντε Τζανέιρο.



Οδύνη στην κηδεία του άτυχου δασοπυροσβέστη στην Κύπρο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό Δένεια, η κηδεία του δασοπυροσβέστη Μάριου Αριστοτέλους, ο οποίος έχασε τη ζωή κατά την διάρκεια της επιχείρησης της μεγάλης πυρκαγιάς στη περιοχή Σολέας της Κύπρου.



Την οδύνη του για την τραγωδία στην Κίναρο εξέφρασε ο Παυλόπουλος

Την οδύνη του για το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στην Κίναρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ο κ. Παυλόπουλος πληροφορήθηκε νωρίς το πρωί το τραγικό δυστύχημα και ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία των ερευνών.



Οι πειρασμοί φέρνουν οδύνη αλλά μας οδηγούν στο Θεό

Για τους πειρασμούς που ταλαιπωρούν την ανθρώπινη ύπαρξη αλλά που είναι αναπόφευκτοι και αναγκαίοι στην ζωή μας, είχε μιλήσει πρόσφατα  σε συνέντευξή του ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ.