Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

15 °C

Σήμερα, 26. Οκτωβρίου 2021

οδηγησηΟδήγηση: Ποια φάρμακα είναι επικίνδυνα για τους οδηγούς

Ορισμένα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο τροχαίου, επειδή έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση.
Αν παίρνετε φάρμακα, βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή κατά την οδήγηση. Αν και τα περισσότερα δεν επηρεάζουν την ικανότητα χειρισμού οχημάτων, μερικά έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που καθιστούν την οδήγηση επικίνδυνη.Ήταν τόσο μεθυσμένος που βγήκε στον αυτοκινητόδρομο χωρίς λάστιχα

Όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ πολλές φορές χάνουν τον ελέγχουν και δεν ξέρουν τι κάνουν.

 

Το κακό βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο ότι θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά ότι γίνονται επικίνδυνοι και για τους άλλους.Τον έπιασαν με ηλεκτρονικά «σκονάκια» στα θεωρητικά για το δίπλωμα

Προσπάθεια παράνομης παρέμβασης στη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγώνεντοπίστηκε σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής.Τούρκος οδήγησε το αυτοκίνητό του με το πόδι και πήρε κλήση μόλις 44 ευρώ!

Μόλις 44 ευρώ ήταν το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει ένας Τούρκος επειδή οδήγησε το αυτοκίνητό του με το πόδι ενώ ο ίδιος, μάλιστα, ήταν έξω από το όχημα.

Η τροχαία ενημερώθηκε για τον απερίσκεπτο Süleyman Ç. από έναν άλλο οδηγό που τον εντόπισε να «οδηγάει» με αυτόν τον τρόπο σε δρόμο της πόλης Κόνια.Αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο για όσους οδηγούν με σαγιονάρα

Αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες και πρόστιμο 50 ευρώ προβλέπεται για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον οδηγό.

Η σαγιονάρα δεν είναι... ασφαλές παπούτσι για να οδηγείται και αυτό γιατί, δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δαχτύλων σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Ant1:Ελεύθερη η οδήγηση για τις γυναίκες οδηγούς της Σαουδικής Αραβίας

Ιστορική ημέρα για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία καθώς έπιασαν και επίσημα το τιμόνι. Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οι πρώτες οδηγοί έκαναν την βόλτα τους. Πρώτη στους δρόμους βγήκε η τηλεπαρουσιάστρια Σαμάρ Αλμογκρέν.