Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

νυχτερινά κέντρα



Europol: Λεπτομερής χάρτης με τις δραστηριότητες των απειλητικότερων εγκληματικών δικτύων της Ευρώπης

Η Europol έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τη χαρτογράφηση των 821 «πλέον απειλητικών» εγκληματικών δικτύων της ευρωπαϊκής ηπείρου, προχωρώντας σε περιγραφή της εσωτερικής λειτουργίας των συμμοριών με δραστηριότητες που ξεκινούν από το εμπόριο ναρκωτικών και φθάνουν στην εμπορία ανθρώπων.



Κορωνοϊός: Κλείνουν σήμερα τα μεσάνυχτα μπαρ και εστιατόρια στην Αττική

Από σήμερα μπαίνουν σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και αφορούν τα μπαρ και τα εστιατόρια στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τα οποία θα κλείνουν τα μεσάνυχτα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.



Πάτρα: Στη φυλακή ο γλεντζές που έκανε μεγάλες ζημιές στα μπουζούκια

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται γνωστός θαμώνας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης από την Πάτρα, ο οποίος έκανε μεγάλο σαματά με τα λουλούδια που πετούσε σε κάθε εμφάνιση επώνυμο» τραγουδιστή!



Το δράμα του Στηβ Κακέτση: "Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω"

Με οριστική απόφαση δικαστηρίου πρέπει να «ξεσπιτωθεί» από τα νυχτερινά μαγαζιά του στη Μαρίνα του Αλίμου...«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω»



«Λουκέτο» 10 ημερών σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα για ηχορύπανση

«Λουκέτο» σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα για παραβάσεις ηχορύπανσης που θα φτάνουν ακόμη και τις 10 ημέρες προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση.
 


Χειροπέδες σε παρκαδόρους και ιδιοκτήτες μπαρ σε Κολωνάκι και Ψυχικό

Επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι και το Ψυχικό, και συνέλαβε 3 υπεύθυνους καταστημάτων και 5 παρκαδόρους.