Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

νυχτα



Αποκτήστε υπέροχα μαλλιά στον ύπνο! - 8 tips από ειδικούς

 

Οι κομμωτές των celebrities αποκάλυψαν τα μυστικά για να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο ενώ κοιμάσαι! Δες 8 ιδέες για να πιάνεις τα μαλλιά σωστά στον ύπνο σου ώστε να ξυπνήσεις το πρωί με super χτένισμα

 

1. Δημιούργησε όγκο σε μια νύχτα



Συμπλοκή αλλοδαπών τη νύχτα στον Βόλο

Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός της συμπλοκής δύο ομάδων αλλοδαπών από τη Βουλγαρία, στο Βόλο. 

Ο συναγερμός σήμανε στις αρχές στις 10. το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκαν για συμπλοκή στην περιοχή των Παλαιών, πίσω από τον σταθμό των Υπεραστικών ΚΤΕΛ  Μαγνησίας, πλησίον εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένουν άστεγοι αλλοδαποί. 



Νυκτερινές επισκέψεις στιν τουαλέτα - Τι σημαίνουν και που οφείλονται

Ένας στους τρεις ανθρώπους ηλικίας άνω των 30 ετών και ένας στους δύο μετά τα 55 ξυπνά κάθε βράδυ στη μέση της νύκτας από την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.



Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις κάμερες ελικοπτέρων και πλοίων, την νύχτα της καταστροφής

Πλάνα από ελικόπτερο της φρεγάτας Έλλη και άλλα εναέρια και πλωτά μέσα από τη νύχτα ολέθρου στο Μάτι έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στις κάμερες νυχτερινής όρασης εικονίζονται καϊκι που διασώζει ανθρώπους και πλάνα από αέρος στο Μάτι.

Το βίντεο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας:



Ξυπνάτε αναπάντεχα μέσα στη νύχτα; Τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνετε

Αν δεν φταίει ένας τρομακτικός εφιάλτης που χάσατε τον ύπνο σας, μπορεί να ευθύνεται το υπερβολικό στρες, η θερμοκρασία του υπνοδωματίου ή και εκείνο το ποτηράκι κρασί που ήπιατε πριν ξαπλώσετε.


Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τραυματισμένο άτομο στη Λευκάδα

Η Πυροσβεστική ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:00, μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός τραυματισμένου ατόμου σε δύσβατη περιοχή στο Αθάνι της Λευκάδας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια τόσο της Πυροσβεστικκής, όσο και της 5ης ΕΜΑΚ. Συνολικά επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.