Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νταβουτογλου



Συνελήφθη ο αδελφός του Νταβούτογλου ως οπαδός του Γκιουλέν

Σύμφωνα με το Turkish Minute  ο αδελφός του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου, έχει συλληφθεί στα πλαίσια έρευνας για το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.



Τουρκία: Μήνυση για τις 16 Ελληνικές βραχονησίδες προς Ερντογάν, Γκιουλ και Νταβούτογλου

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, μόλις δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι "τα Ίμια αποτελούν τουρκικό έδαφος", αδιαφορώντας για τις Διεθνείς Συνθήκες.



Νταβούτογλου: Κέρδισαν η χώρα και η δημοκρατία

Ως ημέρα γιορτής χαρακτήρισε ο τέως πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ahmet Davutoglu, τη σημερινή ημέρα, σύμφωνα με δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.



DW: Κακός οιωνός για την ΕΕ η απομάκρυνση Νταβούτογλου

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου θεωρούνταν η κινητήριος δύναμη της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας για το προσφυγικό. Η ΕΕ θεωρεί πως είναι νωρίς για συμπεράσματα. Αντίθετη γνώμη έχουν οι Γερμανοί πολιτικοί.



Μογκερίνι: Νωρίς για να εξετάσουμε τις συνέπειες της αποχώρησης Νταβούτογλου

Είναι ακόμη νωρίς για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς θα επηρεαστεί η συμφωνία Ε.Ε.-Άγκυρας από την αποχώρηση του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε την Πέμπτη η επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι.



Η συμφωνία για την βίζα "έφαγε" τον Νταβούτογλου: Δεν άντεξε την επιτυχία ο... σουλτάνος Ερντογάν και τον "καθάρισε"!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία του Αχμέτ Νταβούτογλου με το θέμα της βίζας ως αντάλλαγμα για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό και φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν την άντεξε!