Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ



Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία

Δεν αναστέλλονται τελικά από την προσεχή Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπως αποφάσισαν οι χειρουργοί του νοσοκομείου.

Η απόφαση των γιατρών ελήφθη υπό την προϋπόθεση ότι, εντός των επόμενων ημερών, θα προκηρυχθούν με κατεπείγουσα διαδικασία οι τρεις διαθέσιμες θέσεις ιατρών αναισθησιολόγων.



Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο αγοράκι που κάηκε με βραστό νερό

«Βαριά» χαρακτηρίζεται η κατάσταση του τρίχρονου αγοριού που υπέστη εγκαύματα στο 40% του σώματός του, όταν έπεσε πάνω του κατσαρόλα με βραστό νερό, στο σπίτι φίλης της μητέρας του, στον Ασπρόπυργο.



Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας

Μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», η 8χρονη Αλεξία που ανήμερα του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της.



Νοσοκομείο Παίδων: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Παρά τις υπεράνθρωπες  προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα  Κυριακού» το 6χρονο παιδί που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του, δεν τα κατάφερε. 



Ανακοίνωση του "Παίδων" για το παιδί Ρούπα-Μαζιώτη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων για το παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη.

“Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες” τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.