Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 -

Μάνη: Θύματα εκτέλεσης οι δύο νεαροί που βρέθηκαν νεκροί σε χαράδραΝέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τους δυο νεαρούς νεκρούς στην Καρδαμύλη, αφού όπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι που τους επιτέθηκαν τους γάζωσαν με σφαίρες και τους πέταξαν στο γκρεμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι δυο νεαροί, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος από την Καλαμάτα και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο,  αντίστοιχα διασκέδαζαν με την παρέα τους στην Καρδαμύλη μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τότε, ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα.

Από τη στιγμή εκείνη χάθηκαν τα ίχνη τους.

Καθώς δεν έδιναν κανένα σημείο ζωής, οι γονείς του πρώτου που κατάγεται από την Καλαμάτα ανησύχησαν και ενημέρωσαν του συγγενείς του δεύτερου που κατάγεται από τη Σάμο.

Ομως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 26χρονο.

Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

Τελικά, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν νεκροί, γαζωμένοι με σφαίρες από κυνηγετικό όπλο στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας, μέσα σε μια χαράδρα από όπου και τους ανέσυραν οι άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή των δυο νεαρών δεν έχει βρεθεί, ενώ κανένα από τους δύο δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

Ο ένας από τους  δυο νεαρούς ήταν άνεργος, ενώ ο άλλος στρατιωτικός.

Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή που βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία, ενώ ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους, ενώ αναζητούν τους δράστες και τα κίνητρα της δολοφονίας.


Η φωτογραφία των δύο νεαρών, την οποία
έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς τους